Egyéb kezdeményezések

A Máltai Korrepetálás című programba olyan diákok jelentkezését várjuk, akik szeretnének segíteni, korrepetálni egy-egy tantárgyból egy olyan diákot, akinek szüksége van rá!

Tovább

Technikai segítségnyújtás tanároknak, diákoknak, iskoláknak a távoktatás kihívásai kapcsán. Minden, ami google, moodle, MS, Redmenta… Ezekhez a feladatokhoz keresünk önkénteseket.

Tovább

Olyan önkéntes egyetemistákat várunk, akik szívesen segítenék a tanárokat és középiskolásokat a digitális oktatásra való átállásban, illetve szívesen segítenék a diákok pályaorientációját!

Tovább

Online tanítok programunkba várjuk az egészségügyi dolgozók tanulni vágyó gyermekeit és az őket segítő önkéntes egyetemisták jelentkezését is!

Tovább

Olyan önkénteseket keresünk akik a megváltozott beiratkozási folyamatokban szeretnének segíteni azoknak a szülőknek, akiknek idén megy elsőbe a gyermeke.

Tovább

Háttér munkálatokra (fejlesztő játékok és önkéntes toborzó anyagok készitése) várunk önkénteseket, akik munkájukkal hozzájárulnak, hogy a bódvalenkei gyerekek ugyanolyan eséllyel rendelkezzenek, mint a városokba, jobb körülmények közé születő társaik.

Tovább

Legyél te is pótunoka! Olyan szabadidővel rendelkező fiatalokat keresünk, akik telefonos kapcsolattartással tennék szebbé egy néni vagy bácsi hétköznapjait!

Tovább

Coachok, mentálhigiénés szakemberek és pszichológusok jelentkezését várjuk, akik önkéntes segítséget nyújtanának az arra rászorulóknak, a koronavírus ideje alatt!

Tovább

Elszigetelten élő időseket segítő önkéntesek jelentkezését várjuk, akik telefonos kapcsolattartással vagy bevásárlással segítenék az időskorúakat, így csökkentve magányukat és kiszolgáltatottságukat.

Tovább

Online platformunkon bárki, felajánlhatja segítségét a környékbelieknek mindennapi teendőkben. Így nekik nem kelljen kimozdulniuk otthonról. A Miutcánkon már több mint 50.000 szomszéd segít egymásnak.

Tovább

Jó kézügyességgel és egy kis szabadidővel rendelkező önénteseket keresünk, akik szívesen segítenének szájmaszkok készítésében!

Tovább

A jelenlegi helyzetben sokan vannak, akik betegségük, vagy megemelkedett munkaterhelésük miatt nem tudják ellátni a háziállataikat. Önkénteseket keresünk, akik szívesen segítenének ebben a rászorulóknak!

Tovább

Felületünkön az önkéntes munkájukat felajánlók és segítséget igénylők jelentkezését várjuk. Célunk, hogy minél hatékonyabban kössük össze a segíteni akarókat a rászoruló szervezetekkel. #TegyünkEgymásért

Tovább

A Magyar Református Szeretetszolgálat, az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Közgazdaság– és Regionális Tudományi Kutatóközpont Közgazdaság-tudományi Intézete (KRTK-KTI) és a hashtag.school összefogott, hogy országos szinten segítsen egymásra találni azoknak, akik tanítani szeretnének, és akiknek a tanulásban van szükségük támogatásra. A felület használata ingyenes, önkéntes mentorok és mentoráltak regisztrációját várjuk.

Tovább

Olyan lelkes, segítőkész tanárjelölteket keresünk, akik online oktatással, korrepetálással szeretnének segíteni az érettségi előtt álló diákoknak a felkészülésben!

Tovább

Szolidaritás a hajléktalan emberért! Utcalapunk kulturális és érzékenyítő szolgáltatások megvalósításához keres tartalomszolgáltatót, kiadványszerkesztőt, szervezőt, social media managert.

Tovább

Autós és kerékpáros önkéntesek segítségét fogadjuk, akik adományokat segítenek eljutattni az utcán és szállón élő hajléktalanok számára.

Tovább

Olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik segítenének bevásárolni sérült gyereket nevelő családoknak!

Tovább

A veszélyhelyzet következtében sok család számára vált nehézzé a megélhetés. Most rajtunk a sor, hogy ellenőrzött módon azok a családok jussanak élelmiszercsomaghoz, akiknek arra valóban szükségük van.

Tovább