Magyarország Kormánya által létrehozott akciócsoport feladata, hogy segítse az önkéntes kezdeményezések és adományozások koordinációját, felkarolja az országszerte elindított civil mozgalmakat. A szervezet legfontosabb célja, hogy a széleskörű társadalmi összefogásnak köszönhetően megfogalmazódó támogató ötletek és a segítő szándék megtalálja az utat az arra rászorulókhoz. Ezek a felajánlások az önkéntes munkától kezdve, az eszköz- és infrastrukturális támogatásokon át, egészen a pénzbeli adományokig terjednek. Segítsen Ön is, hogy összefogásunk révén is enyhíteni lehessen a koronavírus terjedése okozta nehézségeken, és annak hatását minél kevesebben éljék meg szélsőségesen!

Az oldalon található űrlap kitöltésével juttathatja el felajánlását hozzánk, amely elosztásában és felhasználásában a hazai segélyszervezetek lesznek segítségünkre.


Miben tud segíteni?

Amennyiben pénzadománnyal segítene, az alábbi számlaszámon fogadjuk az utalásokat. Az adományokat a karitatív szervezetek fogják felhasználni a közös segítségnyújtásra.


A pénzadományok elosztást a karitatív munkacsoport koordinálja (Baptista Szeretetszolgálat, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Katolikus Karitász, Ökumenikus Segélyszervezet, Magyar Református Szeretetszolgálat, Magyar Vöröskereszt).

Adományvonal: 1357

A 1357-es szám hívásával, vagy sms küldésével 500 forinttal támogatja a rászorulókat. Egy hívás díja minden hálózatból 500 forint.

Banki utalás esetén

Belföldi számlaszám: 11711711-22222222
Külföldről vagy más hazai pénzintézettől devizában történő utalás esetén az IBAN bankszámlaszám: HU45 1171 1711 2222 2222 0000 0000
Kedvezményezett számla neve: Nemzeti Összefogás Vonala
SWIFT azonosító (BIC): OTPVHUHB
Név: OTP Bank Nyrt.