Újabb adományok a gyermekotthonoknak a Gattyán Alapítványtól

Szerző: tarsoly.zsolt@pozitivo.hu Kategória:

20 millió forint értékű ételt juttatott el gyermekotthonoknak a Gattyán Alapítvány az Önkéntességért és Adományozásért Felelős Akciócsoport által működtetett segitunkegymasnak.hu oldal közvetítésével.

A Docler cégcsoportot vezető Gattyán György alapítványa több mint 1000 számítógép, 60 teqlite asztal és egy jelentős összegű pénzadomány után ezúttal több mint 100 gyermekotthonnak – 35 Pest megyei és 69 vidéki intézménynek -szállított ki ételt 20 millió forint értékben.

„Segítettünk már az otthonban élő gyermekek távoktatásában és a sportolási lehetőségeikben, most pedig jó minőségű száraz ételeket vittünk el nekik. Reméljük, ez az adomány is hozzájárul ahhoz, hogy picit megerősödjenek a kényszerű bezártság után” – mondta Gattyán György.

„Ez a járvány olyan helyzetet teremtett, amiről senki sem tehetett, de ami ellen mindenki tett. Nem érdemeltük meg ezt a küzdelmet, de érdemeket szereztünk benne. Igazságtalan volt a sorstól, de végül nekünk lett igazunk. Az Önkéntességért és Adományokért Felelős Akciócsoporton keresztül célba juttatott adományok ugyanis bizonyították, hogy egyetlen magyar sincs egyedül, és minden magyar felelős minden minden magyarért. Élelmiszerek és járművek, számítógépek és sporteszközök, egészségügyi felszerelések és higiéniai termékek, önkénes munka, vérplazma és pénz – milliárdos értékben érkeztek a felajánlások, mi pedig összekötöttük a lehetőséget a szükséggel.” – fogalmazott Révész Máriusz kormánybiztos, az akciócsoport vezetője.

Kategória: Híreink