60 gyermekotthon kap Teqball asztalt a Gattyán Alapítvány felajánlásának köszönhetően

Szerző: Árki Noémi Kategória:

Ha olyan sztárfocisták, mint David Beckham, David Luiz és Neymar Junior is örömmel teqballoznak, akkor bízunk benne, hogy az itt élő fiataloknak hasonlóképpen izgalmas kikapcsolódást nyújt majd ez a játék – fogalmazott Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa, a Teqball társalapítója Székesfehérváron, ahol Révész Máriusz, az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport vezetőjével közösen átadták a 60 darab teqball asztalból álló felajánlás egyikét, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Szolgálatnak.

A teqball magyar találmány. Biztonságos, hiszen nem igényel fizikai kontaktust, és rendkívül hasznos a technikai tudás, a koncentrációs készség, valamint az állóképesség fejlesztéséhez.

A Gattyán Alapítvány az akciócsoport közreműködésével a koronavírus-járvány kezdete óta mintegy félmilliárd forint értékű adományt – maszkokat, laptopokat, száraz élelmiszert, játékokat és készpénzt – juttatott el kórházaknak, idős- és gyermekotthonoknak, illetve a digitális oktatásban résztvevő diákoknak.

Révész Máriusz Gattyán Györggyel együtt kipróbálta a játékot, majd elmondta: a segítő munka a nap 24 órájában folyik, hiszen a legfontosabb feladat az egyre növekvő számú felajánlás gyors célba juttatása. Örömét fejezte ki, hogy számos nemes lelkű ember és elkötelezett szervezet állt melléjük, köztük a Gattyán Alapítvány, amely az első pillanattól kezdve szívügyének tekinti a tevékenységüket.

Kategória: Híreink